Zemáky, špargla a tzatziki.

Posypané čertvými bylinkami: rozmarín, oregáno, šalvia, tymián.

Mladé oharky a kôpor z trhu.

Nastrúhané oharky, korenie, sol, nasekaný medvedí cesnak, jogurt a už spomínaný kopr.

Všetko zmiešané a pokvapkané tekvicovým olejom.


Test zelenej špargle. A fakt sa nemusí šúpať, jupí!

Už len máslo na šparglu a svačíme! :-)

2 komentáře:

  1. My sme boli dnes na Mile a kúpili kôpor, tak som robila kalerábovo-kôprovu polievku.
    A tiež sme zelenú špargľu kúpili, tak sa budem voľajakým tvojim receptom inšpirúvať, že čo s ňou :)
    Inak totok veľká mňamka, oh, hneď by som si dala!

    OdpovědětVymazat
  2. ó nemusí byť zlé kaleráb a kôpor! jej som rada, že som ťa inšpiré! lahodná je tá zelená špargla velmi. ale trošku ju treba predsalen očistiť, smerom k nohám, tvrdá je tam pipinka :-)

    OdpovědětVymazat