Posypané čertvými bylinkami: rozmarín, oregáno, šalvia, tymián. |
Mladé oharky a kôpor z trhu. |
Nastrúhané oharky, korenie, sol, nasekaný medvedí cesnak, jogurt a už spomínaný kopr. |
Všetko zmiešané a pokvapkané tekvicovým olejom. |
Test zelenej špargle. A fakt sa nemusí šúpať, jupí! |
Už len máslo na šparglu a svačíme! :-) |
My sme boli dnes na Mile a kúpili kôpor, tak som robila kalerábovo-kôprovu polievku.
OdpovědětVymazatA tiež sme zelenú špargľu kúpili, tak sa budem voľajakým tvojim receptom inšpirúvať, že čo s ňou :)
Inak totok veľká mňamka, oh, hneď by som si dala!
ó nemusí byť zlé kaleráb a kôpor! jej som rada, že som ťa inšpiré! lahodná je tá zelená špargla velmi. ale trošku ju treba predsalen očistiť, smerom k nohám, tvrdá je tam pipinka :-)
OdpovědětVymazat